onsdag 18 juli 2007

Välkommen till Onsdagsmiddag

Sedan hösten 2006 har ett grannskap på fem personer haft regelbundna middagssammankomster på onsdagar. Under veckornas lopp har många ytterligare personer varit med och avnjutit allt från avancerade hopkok till enkla helfabrikat.

"Det handlar om att ses, det handlar om att vara och det handlar om att ventilera. Vi äter gott, dricker fort och tar nåt sött efteråt. Det kan kännas som press men ack nej, onsdag är vår favvodag den är vår vikta dag."

På grund av de starka viljorna och Hitlerfasoner hos vissa kan vi inte laga ihop, istället får det går runt. Vid enstaka tillfällen kan vi ses sleva ihop, men de är ytterst enstaka. Denna blogg blir vår kanal till allmänheten för att dela med oss av godsakerna som vi smaskar i oss och rapporter om händelserna kring middagarna. Vi ser framemot kommentarer på de artiklar och recept vi kommer publicera på bloggen.

Varmt välkommen och trevlig läsning!
/Linus & Marie

1 kommentar:

ADHDROCK sa...

shit va kul! jag ser verkligen fram emot att få ny inspiration till middagarna. att dessutom få läsa lite om hitlerfasoner på samma gång ser jag bara som en bonus!!

smaklig spis,
a.